Aanmelding en wachttijd

Naast mijn psychologenpraktijk bied ik dus ook schema-coaching aan voor particulieren en/of bedrijven.
Mijn wachttijd is erg wisselend, dus schroom niet en neem contact op, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en op welke termijn ik plek heb in mijn agenda.

Klachtenregeling en kwaliteit

Algemene voorwaarden en Privacy

Privacy

Alles wat je vertelt, is vertrouwelijk. Zonder je schriftelijke toestemming wordt er geen informatie over jou gedeeld met derden. De gegevens in je dossier zijn geheim. Je dossier wordt 20 jaar bewaard en daarna worden de gegevens vernietigd. Op jouw verzoek kan het dossier direct na beëindiging van de behandeling worden vernietigd. Je hebt het recht je dossier in te zien.

De verwerking en bewaring van je gegevens gebeurt in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De algemene privacywetgeving wordt in acht genomen.Hoe Emilie Smeets psychologenpraktijk met je gegevens omgaat is te zien in mijn privacy policy.

Informatie voor verwijzers

Werkwijze

Aanmelding

Je meldt je aan via het aanmeldformulier op de website en je zal een bevestiging ontvangen. Ik zal dan binnen een week contact met je opnemen. Bij een intake bepalen we samen of coaching bij jou past. Soms kan de vraag ook vanuit de werkgever komen, dan zullen we altijd samen bekijken in hoeverre de werkgever  op de hoogte wordt gesteld van de coaching en voortgang. We stellen samen een coachingsplan op.

 

 

Behandelmethodieken