Ik ben opgeleid als GZ-psycholoog waarbij ik bijna 15 jaar werkzaam ben geweest bij een GGZ instelling in Brabant met volwassenen en jong volwassenen met verschillende problematieken. Ik heb in deze periode mezelf met name gespecialiseerd in trauma’s en persoonlijkheidsproblematiek. Ik ben gecertificeerd schematherapeut-senior en EMDR practioner.

Naast mijn rol als schemacoach heb ik ook een eigen psychologenpraktijk in Tilburg waar ik ongecontracteerde BasisGGZ behandeling bied aan mensen met psychische problematiek die middels een verwijzing van de huisarts zich bij mij aanmelden.

Tevens ben ik werkzaam als GZ-psycholoog en regiebehandelaar bij andere organisaties.

Als geboren en getogen Tilburgse leerde ik als kind de geneugten van het leven te waarderen en het leven te vieren. Maar ik leerde ook er dat achter de voordeur dingen kunnen spelen, die geen plek hebben in de Brabantse gezelligheid. Dat veel mensen in twee verschillende werelden leven: de wereld die ze aan anderen laten zien en hun binnenwereld. Zo ontstond al jong mijn fascinatie voor zaken die mensen niet willen of kunnen laten zien, die te moeilijk of kwetsbaar zijn.

 

Als schemacoach bekijk ik je klachten vanuit het perspectief van je levensgeschiedenis. Samen puzzelen we hoe jouw patronen zijn ontstaan en wat ervoor nodig is om deze te veranderen. Daarbij is het feit dat ik EMDR-practitioner ben een mooie aanvulling. Zo kunnen we nare ervaringen en trauma’s bewerken zodat ze minder invloed hebben op je huidige functioneren.

Deze technieken vormen de basis van mijn deskundigheid als psycholoog, maar de kern wordt gevormd door vertrouwen, verbinding en acceptatie. En daarvoor kan ik putten uit mijn ervaring als behandelaar, maar vooral mijn ervaring als mens.

In het dagelijkse leven ben ik getrouwd en ben ik moeder van 2 kinderen van 16 en 14 jaar. Ik hockey, mountainbike, wandel graag en nog altijd geniet ik van de Brabantse gezelligheid met dierbare vrienden en vriendinnen.