Als geboren en getogen Tilburgse leerde ik als kind de geneugten van het leven te waarderen en het leven te vieren. Maar ik leerde ook er dat achter de voordeur dingen kunnen spelen, die geen plek hebben in de Brabantse gezelligheid. Dat veel mensen in twee verschillende werelden leven: de wereld die ze aan anderen laten zien en hun binnenwereld. Zo ontstond al jong mijn fascinatie voor zaken die mensen niet willen of kunnen laten zien, die te moeilijk of kwetsbaar zijn.

Als schematherapeut bekijk ik je klachten vanuit het perspectief van je levensgeschiedenis. Samen puzzelen we hoe jouw patronen zijn ontstaan en wat ervoor nodig is om deze te veranderen. Daarbij is het feit dat ik EMDR-practitioner ben een mooie aanvulling. Zo kunnen we nare ervaringen en trauma’s bewerken zodat ze minder invloed hebben op je huidige functioneren.

Deze technieken vormen de basis van mijn deskundigheid als psycholoog, maar de kern wordt gevormd door vertrouwen, verbinding en acceptatie. En daarvoor kan ik putten uit mijn ervaring als behandelaar, maar vooral mijn ervaring als mens.

Naast mijn eigen psychologenpraktijk, bied ik ook schema-coaching aan. Dat is coaching op basis van schematherapie, een therapievorm waarin we met name op zoek gaan naar patronen in je leven die disfunctioneel zijn. Door stil te staan waar ze vandaan komen, waardoor ze in stand worden gehouden kunnen we samen uitzoeken hoe we ze dus ook kunnen gaan doorbreken! Zo ga je minder last krijgen van je klachten waar je telkens in vast blijft lopen.

In het dagelijkse leven ben ik getrouwd en ben ik moeder van 2 kinderen van 15 en 13 jaar. Ik hockey, mountainbike, wandel graag en nog altijd geniet ik van de Brabantse gezelligheid met dierbare vrienden en vriendinnen.